Om Hadsel Maraton

(Dette var gjeldende i 2019 – det vil bli oppdatert for 2020 etterhvert om det blir noen endringer)

Hadsel Maraton er en folkefest og et løpsarrangement for alle. I år arrangerer vi det lørdag 3. august, og det er rundt 80 frivillige som sørger for at dette blir et flott arrangement.

Det er mange distanser å velge mellom, så det skal være mulig å finne noe for alle løpsinteresserte. De aller yngste kan delta på barneløpet som går en runde rundt sentrum, og er på ca 650 meter. Videre tilbyr vi mimimaraton på ca 2 km, en joggetur på ca 4 km, 10 km for både 12-15-åringer og for 16 år og eldre, 1/2 maraton på 21 km og 1/1 maraton på 42 km.

Dessuten lager vi litt liv i sentrum, med en speakertjeneste som skal holde oss oppdatert på hva som skjer og hvor løperne ligger an i løypa, det jobbes også med livesending fra «hotspots» på hel maraton. Cafè blir det også, så man kan få seg både noe å spise og drikke.

Startskuddet for Trollfjord 1/1 maraton går klokka 10:00, og løperne skal bevege seg rundt den vakre øya vår.

Klokka 11:00 går startskuddet for Barnas Trollfjordløp, som går en runde rundt sentrumskvartalet sammen med Trollfjord-trollet.

Resten av distansene – HH-minimaraton, Staminajoggen, Corner-mila, Norengros-mila og Trollfjord 1/2-maraton- starter samlet klokka 12:30.

En 4-minutters runde rundt Hadseløya
Løypekart for alle distanser (nedlastbar pdf her). Mer detaljert informasjon inne på siden til hver enkelt distanse.